Gäsp efter gäsp.

Det var riktigt jobbigt att ta sig upp ur sängen idag. Speciellt när Nicke gottar sig extra mycket åt att han får ligga kvar där i värmen. Var så trött att jag inte ens orkade plocka fram frukosten, klädde på mig och låg sen kvar i sängen och väntade på att klockan skulle bli kvart i åtta.

Jag och Nicke gick brorundan igår, riktigt skönt. Måste verkligen ta tag i de här promenaderna. Kan heller inte förstå att det är första juni om två dagar. Juni! Det var ju nyss december, och ett halvår har redan gått. Otroligt. Jag kommer inte hinna med någonting om det ska gå såhär fort.

Så här såg vi ut.

Bilderna från i lördags då kameran bara fick vara med på förfesten.

63381-557
Nicke & jag.

63381-556
Hela soffan full.

63381-555
Min tågluffarkompis Emma ; )

63381-554
Påhälsning.

63381-554
Jonny.

63381-558
Emma & jag.

Invigningen på Storön.

Emma S kom hit i lördags för att hänga med ut på Storön. Vi blev ett gäng som samlades i Nilsvallen för att grilla, Emma H, Paulina, Jonny & Helene, Skurt och hans vänner. Väldans trevligt. Drack lite vin, lyssnade på musik och bara umgicks innan vi tog taxin till vvg. Socialiserade med ännu mera folk, innan vi travade ner mot ön. Träffade Pirak, han gick också media, så det var roligt att se han en sväng. Dansade & hade det skoj.

Så trött som jag var på söndagen har jag sällan varit. Somnade klockan sju på kvällen i soffan efter jobbet. Vaknade och la mig i sängen vid halv elva, sov till sju för att åka på jobbet. Känner att jag kan sova lika länge till.

Pengar är till för att rulla.

Jag och Nicke åkte till Sundsvall igår för att fira lönen, handlade men inte för mycket. Fyra tröjor & lite annat bra. Gick en snabbis genom IKEA, handlade lite växter, en vardagsrumsmatta, sängöverkast.. Blev jätte fint. Nicke hittade också en massa snygga kläder för en gångs skull, oftast är det jag som stoppar famnen full och riktar in mig på provrummet. Medan han hänger läpp över att han inte hittar något han vill ha. Den här gången var det hans tur, han blev riktigt snygg.

Tillbringade kvällen med Helene & Jonny i Ytterberg. Lyssnade på en massa härliga historier från när hans föräldrar var yngre, och sådant är alltid lika kul. Det började bli sent så vi for sen hem, hade lite ångest över att jag skulle börja jobba åtta idag, och imorrn, och nästa dag och alla andra dagar fram till fredag. Ikväll är det ju invigning på Storön, så tidig kväll blir det nog inte. Nicke påstår att jag alltid ska vara den som går hem sist.. Men man kan ju missa något annars?

Alla dessa bilder.

Äntligen. Nu har jag till slut plockat ihop allt som ska i väg på framkallning; 441 bilder sammanlagt. De flesta är bilder från Hawaii, så skönt att ha det gjort. Vill sätta igång med att sätta in dem i album tillsammans med allt annat man samlade på sig, lappar, biljetter osv.

Jo, Ragge är tillbaka också.

Har druckit te och surrat hemma hos Fluhr ikväll, sen drog jag, Lejn och Marie på en brorunda. Har sen dess suttit med Photoshop, men nu är jag klar.

Omöjlig katt.

Nu är Ragge borta igen, en av våra två katter. Den ena håller sig bara i närheten av huset, medan den andra verkar ta långa långa vändor. Såg han sist igår eftermiddag. Inget roligt, ropade hela morgonen men såg inte en skymt av honom. Senast han var borta då var han instängd i ett garage i området där vi bodde. Inget roligt alls.

Något som är bra däremot är att jag har jobbat mina sju dagar i sträck, och är ledig imorrn & på fredag. Så himla skönt.

En helt vanlig måndag kl 10.49

De senaste dagarna har varit riktigt bra. Umgåtts en del med Helene & Jonny - grillat, ätit tacos, varit och kikat efter björn men såg en älg. Blev partaj i Älvros i lördags. Det var en riktigt lyckad kväll, dansade och hade det roligt. Jag & Lotta åkte hem till Härdal igår och badade jacuzzi, satt tills vi inte klarade mer. Det är mycket härligare när det är kallt ute, vilket det inte var.

Ska nu hem på lunch, får se vad Nicke bjuder på.

Spanien ur mitt objektiv.

63381-551

image552

63381-550

63381-549

63381-548

63381-547

63381-546

63381-545

63381-544

63381-543

63381-542

63381-541

63381-540

63381-539

image538

63381-537

63381-536

63381-535

63381-534

63381-533

63381-532

63381-531


Olidligt varmt.

Det ar hett, otroligt hett. Har inte sett ett moln pa hela veckan. Klarbla himmel, och allt ar toppen. Har hittills haft en riktigt bra semester, solat & badat. Legat vid poolen och besokt stranden. Strosat omkring, gatt pa marknad, akt bat och kollat pa en gammal pirat o. Atit en massa god mat, och bara haft det allmant bra.

Sitter pa ett sunkigt internetkafe nu dar allt gar trogt, sa nagra bilder kan jag inte ge forran jag ar hemma igen. En vecka har i La Marina ar alldeles lagom, mer an sa orkar man inte. Det ar kul att komma hit, men ocksa lika skont att fa aka hem. Har handlat lite klader, vilket alltid ar lika skoj.

Det ringde en journalist fran Aftonbladet i forrgar som hade last min blogg, dar hade jag skrivit att pappa haft sorkfeber och han ville gora en intervju med honom. Pa en gang, via telefon. Visst, jag skulle fa skicka telefonrakningen till dem, samt att jag fick 700 kr for bilden jag tog pa pappa. Med mobilen, haha. Det var sent pa kvallen sa det skulle inte ga med kameran, da internetkafet var stangt sa jag skulle inte kunna skicka over bilden till dem. Endast med mms. Och sa blev det. Igar kom han med i Aftonbladet, med bilden som jag tagit. Komiskt. Vi trodde det skulle bli en notis, men istallet blev det nastan en helsida.

Cover up.

Jag har hittat en himla bra sak, som ska lösa problemet med min dator som fått sig några repor. Katterna använder ofta den som satsbräda då de ska upp i fönstret, vilket inte gör den särskilt snygg längre. Från den här sidan kan man beställa alla möjliga motiv att sätta fast på laptopens lock. Det är ju kanon. Vill ha.

Packat & klart

Att samtidigt bo på två stycken ställen resulterar ofta i kaos. Sakerna jag behöver är aldrig där jag är samtidigt. Idag har jag gjort mina tappra försök med att hitta mina grejer, skrivit listor på det jag måste leta fram bara för att kanske kunna få lite ordning. Har packat resväskan och jag tror minsann jag är redo att dra söder ut, Spanien. På tisdag morgon åker vi mot Arlanda.

image530
Poolen, La Marina, Spanien.

3/5

Glömde att berätta att jag & Nicke hade varit tillsammans i två år den tredje maj. Läskigt hur fort tiden kan gå. Båda vi jobbade den dagen så vi hann inte med att göra så mycket speciellt, blev en myskväll i soffan istället. Tack får två underbara år.

Tänkte bjuda på lite bilder från senaste festerna samt från gårdagen, då jag, Nicke och två kompisar till honom var på Rättviksmarknaden. De drack öl och jag körde. Väl på plats var det jätte mycket folk som vanligt, trängde sig fram bland folkmassorna. Finns ju mycket att titta på, men handlade inte mer än ett linne, kokosbollar, hemgjorda tvålar till mamma [ för att jag ville ge henne något ].

63381-528
Min Nicke.

63381-527

63381-525

63381-526

63381-524

63381-529

63381-523

63381-522

63381-521

63381-520

63381-519

63381-518


Om och om igen.



Gigi D'Agostino - Bla bla bla.

Vi som sitter i bås.

På andra sidan väggen, någonstans i ett bås, sitter någon och driver mig till vansinne.
I säkert 20 min har han/hon suttit och knackat i bordet, låter som en tickande bom. Högt.
Tycker inte om upprepande ljud, om det inte är jag själv som ställer till med dem.
När jag sitter här och plockar mina samtal så har jag så klart egna hyss för mig.
Virar telefonkabeln runt hela mig & stolen tills jag inte hittar vägen ut.
Slår med fingrarna på musen tills jag råkar klicka mig ut ur systemet av misstag.

Jag behöver lunch. Nu.


Dubbelt upp.

Ett glas oboy, en dator och en fullpackad kamera. Håller på att rensa undan en massa bilder. När jag fotar ett objekt/person så tar jag inte bara en bild, utan säkert 15 - 20 stycken. Och man kan inte se skillnaden på dem alla ggr, men oftast finns det en bild som har något som de andra inte har.

Lyssnar på en helknäpp låt, men det finns något bra i den.
Den är nästan hypnotiserande.
Gigi D'Agostino - Bla bla bla.

Kom igen nu.

Jag har varit chaufför till Lofsdalen på Trapper.
Dansade nykter, vilket kändes lite fånigt & roligt samtidigt!
Det var inte mycket folk, men ganska lagom ändå.
Lyckades få med mig mina brudar hem i bilen, och runt fyra låg jag i sängen.

Dags för att lägga upp lite bilder känner jag.
Ska ta och reda upp det inom kort.

Idag åt jag och Nicke middag ute på våra halv-rangliga utemöbler.
Det är sommarkänsla det, om man bortser från flugan i maten.
Jag har till och med plockat fram cykeln.

Ah. Min jobba-i-nio-dagars-i-sträck börjar närma sig slutet.