Rättviks-veckan

Det kom regn och jag blev ledig. Så det bär av mot Rättvik, ska bo i familjen Hjelms buss. En natt får räcka för min del, dom stannar tills på lördag. Det är ikväll som den stora cruisingen är ändå.

Igår kväll delade jag & Sandra på min flaska Asti som stått i kylskåpet och retats i snart en vecka. Jag har tänkt att jag ska öppna den när jag blev ledig.Så äntligen!

Borlänge nästa

Jag jobbar och jobbar, och har inte så mycket tid över. Det är ungefär tre timmar om dagen som jag hinner göra något vettigt, duscha, handla, göra matlåda och sen är det bara att fara. Jobbar 17 - 05 nu, sen sover man sen är det dags igen. Men jag mår bra, man får ju lön.

Härdalsyran har kommit & gått, jag hade en riktigt lyckad helg. Båda dagarna förfestades det hemma på våran altan. Dock var det ingen musik som drog folk i år, så det var inte så rörigt som det brukar vara. Fredagen var roligast, under lördagen var jag lite sliten. Så jag flöt mest omkring med min Hedebo Emma och åt hamburgare. Tack alla som gjorde helgen bra.

Det senaste är väl att jag kommit in i Borlänge och ska bo i studentlägenhet. Verkar bara finnas sådana. Men det kan ju vara trevligt, man blir ju förhoppningsvis ett bra gäng. Den 30 får jag veta om jag får det rum som jag vill ha, med egen balkong. Det är en femma då man delar kök, toa och vardagsrum. Har redan tackat nej till två andra lägenheter som varit kring sju kvadrat. Lite litet för mig.

En skatt

I kväll var regnbågen häftig, den lyste starkt och man kunde se hela.
Kändes som om den var precos runt gården. Bilderna är tagna från balkongen.










Nästan som Grekland


Sandra skulle även kunna komma från Indien.


Helene körde med blå/vitt och ett stort lakan.


Det snålades inte med oliverna.


Ida - Ehm, jag tror att jag druckit upp hela den här vinflaskan sjäv nu.


Glatt humör!


Cattis!

Det här med kött

Under den grekiska middagen.

Jag - Vad är det för sorts kött i biffarna då?

Vän - Jag vet inte..

Jag - Men, är det nöt eller fläskfärs?

Vän - Jag tror att det är typ köttfärs..

Reunion

Tjejerna åkte alldeles nyss, för att hämta hem några som hade festat färdigt för i kväll. 82:orna, där Nicke är medräknad, hade 10 års jubileum idag. Tänk, tio år sedan dom slutade nian. Dom har haft aktiviteter hela dagen, ätit middag, druckit öl och pratat minnen. Det hade visst varit väldigt lyckat! Alldeles strax kommer en förmodligen väldigt surrig Nicke hem.

Jag minns när vi gick i nian, och pratade om vad vi arbetade med om tio år. Vi fick skriva en lista om varje person i klassen, och dom flesta trodde att jag skulle vara skådespelare. Har inte sett så mycket av det ännu. Så, i dag när tjejerna var här och tittade film och åt blåbärspaj ( bakad av Emma & Ida ) så funderade vi på vem det skulle kunna tänkas bli som tar tag i en reunion bland oss 87:or. För ske, det måste det ju göra. Fem år kvar.

En dag ledigt

Jag unnade mig själv en day off i dag och följer med mamma & Sanna på lite shopping i Mora. Strosa lite där och åka in en sväng till Nittsjö Keramik. Är bjuden på grekisk middag ikväll med, vilket jag tyckte var en väldigt bra idé. Kläderna skulle även gå i det ämnet, vet bara inte riktigt hur det ska vara? Haha, kan bli roligt. Men jag jobbar så klart i morgon, och kan nog bara vara med på middagen. Typiskt, missade hela Svegskalaset också, eller vad det hette i år. Men, snart är det Härdalsyran brudar!

Den goa sommaren

Ja, sommar är det ju faktiskt & nog har vi hunnit med ett par mysiga middagar. Denna gång blev det sallad och rosévin tillsammans med Ida, Sandra, Helene och Malin. Mysigt!






Världens bästa


Ja, det här är nog den mysigaste hunden man kan ha.
Så stor men ändå så liten.


Hit och dit

Det blev en heldag i Sundsvall igår tillsammans med mamma och syrran. Jag tycker om alla dessa turer hit & dit. Blev lite nya kläder samt lite galgar och förvaringslådor från IKEA. Så nu är man lite gladare igen när det finns nyinflyttade saker i garderoben.

När jag kom hem hade Nicke ordnat ost & kex, jordgubbar & grädde plus tre röda rosor.. Tack. ( nu på morgonen hade dock katterna rivit ner vasen så det var ett litet vattenbad här, men blommorna var oskadda )