25 juni

Förra veckan var väldigt bra på alla sätt och vis, tillbringade tisdagen och onsdagen hos Markus på Hälsocentralen och det var lika lärorikt som vanligt. Fick dessutom ta några patienter själv, men tar så klart inga beslut på egen hand, men det är otroligt kul att få vara med om så mycket som man är där. 
 
I fredags så åkte jag, Nicke, mamma och pappa till Ryflon för att fira Midsommar. Så himla skönt att åka till skogs, lugnt och skönt. Lagade mat, spelade kubb och krocket och bara hade det mysigt. I lördags var jag och Nicke bara hemma, grillade och gick en promenad. Igår åkte han på jobb igen.. Idag har jag börjat jobba på Björken, och är nu hemma på min tretimmars rast, jobbar delat pass, så jag ska snart tillbaka igen. Är ledig fredag denna vecka, sen på lördag så ska vi på kalas!
 
 
 

18 juni

I fredags åkte jag och Nicke till Östersund och köpte en ny soffa, den är stor och jätteskön! I lördags hälsade jag på hemma hos Lotta en sväng medan Nicke åkte cross.. På eftermiddagen så gjorde vi ett besök i Ytterberg, på kvällen så hyrde vi en film och lagade tacos, Jonny kom förbi också. Jag fick sen hoppa in som chaufför för en av Sannas kompisar, som inte tog sig från byn. Man vet ju själv hur det var när man inte tog sig dit man ville. Då är jag ändå ganska bortskämd med att ha haft villiga föräldrar, som hämtat & kört under dygnets alla timmar.

Igår åkte Nicke på jobb, så jag åkte som vanligt till Härdal.. Satt inomhus och drack rosé, och kollade ut på spöregnet. Skitväder! Idag har jag varit på Björken och jobbat, hade en introdag innan jag ska gå på schemat nästa vecka. Roligt, jag trivs där! 




14 juni

I tisdags var jag och mamma i Östersund, gjorde lite ärenden och gick på stan. I onsdags var jag på hälsocentralen och praktiserade tillsammans med Marcus, jätteroligt och intressant. Jag får lära mig så mycket bra saker.. På kvällen följde jag med mamma och hennes kollegor till en kyrka som ligger långt ute i skogen, Sankt Uriel. Det var en bit att åka med bil, sen cirka 40 minuters promenad. Det är ett buddhistiskt ställe, där meditaioner, fasteveckor osv hålls. Det är ganska häftigt att se, då det ligger mitt ute i skogen.. Såg dessutom rumpan av en björn på vägen hem.

Idag lunchade jag med Helene & Helene på nyan, hälsade sen på Lotta en sväng, och nu är jag hemma i Härdal. Ikväll kommer Nicke hem igen!

12 juni

De sista dagarna i Riga gick bra, hann träffa allihopa en sista gång innan sommarlovet, och jag känner mig nöjd med betyget på examen. Så just nu sitter jag vid köksbordet hemma i Härdal, jag och mamma ska till Östersund idag. Jag tänkte passa på att ge blod på samma gång.

Jag kom fram i Mora på lördag eftermiddag, där Nicke väntade. Vi mötte upp Daniel och åt på en indisk restaurang.. I söndags åkte Nicke på jobb igen, så jag åkte till Härdal.. Har sen dess bara tagit det lugnt, druckit lite vin, gått på promenad och bara försökt landa.


5 juni

En fin dag! Fikade med Laila på Costa coffe, pluggade mikrobiologi på eftermiddagen.. Daniel kom hit och vi tog ett glas vin. Mötte sen upp Andrea, och vi gick alla tre på Il patio och åt middag. Stannade sen till på Donegan's och drack en cider. Nu är jag supertrött! 3 dagar kvar.


2 juni

Började dagen med en lång promenad tillsammans med Daniel, som vanligt innehöll ett par övningar.. Det är tur att jag har han som säger åt mig vad jag ska göra, och hur många av allt. När det kommer till träning så är jag otroligt kass på att pressa mig till att fortsätta, så fort jag tycker att det är lite ansträngande. Resten av dagen innehöll mikrobiologi (!!) för att sen avsluta den här lördagen med en bio tillsammans med Daniel och Karin. 6 dagar.

image description
Freedom monument.

1 juni

Då var vi inne i juni månad.. Den här fredagen har varit väldigt lugn, spenderade den mestadels hemma med mikrobiologin. Gjorde ett avbrott på eftermiddagen och åt middag på Texmex tillsammans med Laila, Undine, Andrea, Philipp, Cecilie och Jan Ruben. Gott & mysigt!

Regnet har däremot vräkt ner, så det är inget vidare roligt att vara ute.. Det är väl egentligen bra, då är det lättare att hålla sig till böckerna. Jag är så himla trött på att läsa mikrobiologin. Har gått igenom ett års föreläsningar nu, och ska imorrn börja om från början igen. Repetera, repetera och återigen repetera.. Jag blir smått galen av det redan nu, och det är en hel vecka kvar! Känns på sätt och vis skönt, för jag vet inte hur jag ska lyckas minnas alltsammans.