Inte dumt.

0-46f097fa682e57e0f84c71ecc75d7ca5.png

Inte dumt.


"Bonnbränna"


Suttit och pluggat i solen med en cider.
Inte trodde jag att det skulle gå så snabby att få lite färg.

Har precis lärt mig att blogga från mobilen,
så vi får se hur det här blir.

20 april 2009.

Det är soligt.
Det är måndag, hemska dag.
Det är lite sommarkänsla i luften. 
Det vankas öl & grillning ihelgen, ska du med? 


Påsken


Man kunde ju inte klaga på vädret.


Sliten efter allt godis? : )


Solnedgången var fin under lördagen.




Nanoq är med, så klart.


Morgonpromenad.


Kålbulle, som det heter på svenska. [kölböl]

14/4

Det uppdateras dåligt, jag vet. Jag har haft en tiopoängare till påsk, har varit i stugan med de bästa. Vi har åkt skoter, grillat, druckit öl i det finfina vädret, varit upp till Lillhärjeåbygget och klappat kalvar, spelat kort & skjutit raketer. Nu känner jag mig mest som en uppsvullen badboll efter allt ätande. Det har varit många nyttiga måndagar som slopats på slutet. Men vem kan hålla sig borta från choklad. Och hur kul vore det utan choklad. Men mera motion vore kanske ett alternativ.

I dag har tröttheten & latheten tvingat mig att sitta i soffan mestadels hela dagen. Jag som så gärna ville plugga.. Där ljög jag. Inte en sekund till vill jag se och bära dessa böcker.

Jag har sagt upp lägenheten idag!
Snart är jag klar med Högskolan Dalarna.

Bowlingmatch.

Jag, Nicke, Helene, Matti och Helene grillade och åt gott. Sedan bar det i väg till Vemdalen för lite bowling. Det var roligt, något som man borde göra oftare. Kloten var nog lika mycket i rännan som på banan, och någon gång inte alls på banan. Kul kväll!



Vem njöt inte?

Helgen var inte dum.
Promenad och cykeltur.
Glass & solsken.
Toppen.


Morfar och hans katt. Lite senare även en öl i handen.


Jag och den bästa fyrbenta vännen jag har.


Ronnie njöt nog mest av alla.


Hon har väntat länge på det här vädret.


Ragge däremot kan lika gärna stå i snön.


Nicke.


Glass på Sveg.


1/4

Sitter och väntar på att pastan ska koka färdigt, gör veckans första matlåda. Har varit lat och köpt lunch på skolans restaurang/matsal, där maten oftast är helt okej. Men nu kände jag att det var dags för en egen. Finns ju roligare saker att lägga pengarna på.

Under kvällens gång har jag nästintill bitit av mig både armar och ben av ren frustation. När man suttit med ett och samma mattetal i två timmar, då är det dags att ge sig. Dock är jag väldigt envis, och tålamodet väldigt bra ibland. Men, jag gav slutligen upp. Matte E; släng dig i väggen.

Första april.

Jag brukar aldrig lura folk på första april, just för att jag är så otroligt dålig på att hålla mig för skratt så det skulle aldrig gå att få det trovärdigt. Men när jag är inte är på hemmaplan är det lättare att använda sig av sms. Och gissa om jag lyckats!

Jag tutade i Nicke att mamma var gravid, och att hon nu inte visste om hon skulle behålla barnet eller inte, med tanke på att hon inte riktigt är i den rätta åldern för det.  Så jag sa att det kändes både roligt och konstigt osv. Han gick på det direkt, frågade en massa frågor om min åsikt osv.

Mamma fick höra en historia om att jag låg på akuten med bruten fotled, att jag missat ett trappsteg på skolan. Att jag inte kunde ringa för att jag väntade på att få komma in på röntgen. Hon svarade med att det säkert bara var en stukning eller någonting med ledbandet. Men jag sa att det visade sig att den var bruten. Syrran berättade att mamma sagt "Faaan, då blir det ju säkert operation också.." När hon sen fick veta sanningen så skrattade hon bara, och tyckte det var tur att det bara var påhitt, annars hade det blivit en jobbig framtid. Tydligen var fotleden ett dumt ställe att göra illa, haha.

Syrran lurade i pappa att jag var gravid, haha. Det tyckte han var mindre bra, nu när jag skulle plugga och allt. Så han blev lättad över att det också var en lögn.

Rolig dag.