27 december

Nu har jag varit hemma i en vecka, och det är så skönt. Läst det har jag väl inte gjort direkt, någon föreläsning här och en annan där.. Inte så effektivt med andra ord. Men skit samma, det ska nog gå bra. Har i alla fall suttit hemma idag och fått lite gjort. Under den här veckan har jag hunnit med en hel del annat, som är väldans mcket roligare än böckerna.. Julmys med vännerna, shoppat och slappnat av. 
 

Mina ögonstenar

På juldagen så mötte jag upp Sandra, Ida och Helene. Som alla andra år så spenderas den hemma hos Wågers i Ulvkälla. Vi blev ett ganska stort gäng som spelade sällskapsspel, drack vin och hade väldigt skoj! Den fortsatte på Folkan, där det minglades och dansades. 
 
 
 

Julaftonen i Orrmo

Eftersom att vi har vattenskada hemma i köket i Härdal, så firade vi julafton i stugan i Orrmo. Det var supermysigt, fast ändå lite konstigt, det var första gången som jag inte firade den hemma i det vanliga huset. Det var vi i familjen, faster och morfar som åt middag, öppnade presenter och bara mådde gott.
 
 
 

18 december

Examen i farmakologi igår gick väldigt bra måste jag få säga, jag är nöjd. Då var det bara sex stycken kvar då.. Men en sten föll från axlarna i alla fall, nu är det bara att beta av de resterande också. Efter det fikade jag och Andrea i stan, gick till frisören och sprang sen runt som galningar för att hitta en salong som hade en drop in tid för manikyr och pedikyr, men vi var lite väl sent ute.
 
Idag efter skolan så åkte jag och Andrea till Liora för behandlingar, jag hade bokat in en helkroppsmassage och en ansiktsbehandling. Jag gör ju aldrig något sådant, så nu tyckte jag att det passade bra. Det här med att gå på massage är lite delat för mig, jag tycker det är skönt, men det tar en stund innan jag kan slappna av med en helt främmande människa så nära inpå en. Jag känner mig inte helt naturlig när man ligger där i de där pyttesmå pappers stringtrosorna, haha. Men så bra hon var! Hon tog verkligen i med hårdhandskarna, det behövdes. Under ansiktsbehandlingen däremot var jag så pass avslappnad att jag nästan inte kunde avgöra om jag var vaken eller inte. 
 
Avslutade den här dagen med middag med Daniel, nu ska jag ta och packa resväskan. Imorrn blir det hemfärd! (efter manikyr och pedikyr, varför inte ta hela kitet, nu när jag ändå kommit igång..)

16 december

Helårsexamen i farmakologi imorrn, och det bara snurrar runt en massa substanser och mekanismer i huvudet. Efter att vi har gjort den examen, så har vi sex stycken kvar, som kommer att ske efter jul. Så det här blir ingen höjdare till jul, men jag får ju i alla fall spendera den hemma. Det gäller bara att ha lite disciplin till att läsa, vilket jag helt enkelt måste om jag ska kunna fortsätta på fjärde året. Som jag längtar! Åker hem på onsdag, och blir hemma till den 7:e januari. Då blir jag i Riga i cirka två veckor, innan jag förhoppningsvis kan åka hem två veckor igen för att vara ledig på riktigt. 
 
Annars mår jag bra, jag tycker att jag tar mig tid till att umgås med folk och göra lite annat däremellan också. Utan det hade man ju gått in i väggen. Daniel kommer snart över på ett glas äcklig estländsk glögg. Jag och Andrea har bokat in behandlingar tills på tisdag eftermiddag, då ska jag göra en helkroppsmassage och en ansiktsbehandling.