Citat från Cypern-resan 2005


' soffa! hon tog mig på tuttarna! ' säger jag.
' va, näe du skämtar?! ' säger soffa och skrattar.
' nej det är sant! ' säger jag och pekar på en redlös brud.
en sekund senare lägger hon handen på soffas bröst och säger :
' ja tjejer, det är så här tuttar ska vara, fasta! '
soffa ser ganska chockad ut och vänder ryggen till henne,
en sekund senare har hon knäppt upp soffas bh. 

 jaha, så varken du eller jag spydde igår sandra? härligt!'
' ehh, båda ni spydde igår' berättar tjejerna.
' åh faan..' säger jag och sandra, ser på varann o flinar.

' jag har hittat min sjäsfrände, han är en blanding mellan en finne och en turk!
han är precis som jag! ' jag är överlycklig över att lärt känna jesse, hehe.

ojsan, trosorna var visst ovanpå kjolen.
ska inte de vara innanför? mooning.

helenes fönsterklättring gjorde min kväll,
skrattade så att magen vek sig då jag såg rumpan sticka ut.
hon tog sig varken in eller ut, och vart tog kjolen vägen? ; )

att sitta på utblåset med kortkjol o linne är inte det bästa,
man visar både det ena o det andra. marilyn monroe.

jag var tydligen fyllehungrig flera kvällar,
hade svaga minnen av att jag och några var hos "daddy's" och åt.
maten bredvid sängen var beviset.

ida och jag kände medlidande för varandra när saknaden kom.
'gå dit upp, där får man vara ifred ' sa ida och gav mig telefonen.

' satan, jag tror jag har brytit tummen ' säger sandra och vickar på tummen.
' konstigt då, du satte dig på den när du däckade på dansgolvet '
' jaha, gjorde jag? '

rallyfärden i taxin var höjde pulsen rejält
' we are from sweden ' säger soffa till chaffisen.
' aha, einkåping ' säger han bestämt och någorlunda svenskt.
' no, norrland ' envisas soffa.
då visar chaffisen sina sångkunskaper ' nårland, nårland, nårland '

' cattis kan inte du sminka mig ikväll? ' tjatar alla tjejer.
' men åh, kan inte någon sminka mig istället ' suckar cattis.
' jorå, sandra kan sminka dig ' föreslår en av brudarna.
' mhm...' säger cattis och kollar åt ett annat håll.

emma vaknar upp en morgon och känner att något skaver innanför bhn:n.
och vad hittar hon där? jo, säkert tjugo stycken lappar av alla dess slag, biljetter osv.
‘ jag har till och med skavsår! '

' åh, jag hittade en hatt på ett rum där uppe! jätte fin! ' säger jag glatt.
' oj, inte illa! vart då? ' undrar en i gänget.
' äsch, den låg i någon resväska tror jag '

Sandra under en av de sämre dagarna ' åh, idag vill jag bara dö. Man kan säga att jag egentligen bara har varit här tre dagar av fem.'

Utkörd


Ska flytta till en lägenhet två dörrar bredvid den nuvarande, exakt lika stor fast spegelvänd. I fyra lägenheter ska de riva väggen inne i köket, och min lya är en av dem. Känns inte så jobbigt, den var fin den nya. Röda tapeter plus ett köksbord för fyra. Kommer att få bo där i tre veckor, så det är bara att maka över alla grejjer. Ska fråga om jag får bo där tills studenten, där gäller ju bara någon vecka till. Jaja, skönt med ombyte..

Det är sommar i luften, längtar längtar mer än någonsin nu.
Det är så mycket som kommer hända.





Resa

Ser fram emot Spanienresan riktigt mycket nu, bara tre veckor kvar nu. Ska bli så jäkla skönt med sol och värme, kanske får lite ny energi. Är ganska less på skolan nu, det är för mycket att göra. Hinner inte med något annat. Men det är ju sista slutspurten så man kan ju inte ge upp nu. Blir jobb på Ica och Konsum i sommar, de stora konkurrenterna.

Hade tänkt åka på after skii ihelgen men jag känner att jag borde spara mina slantar nu, det är så mycket som kommer att kosta den närmaste tiden. Jag får hitta på något annat istället.


Det var det det.


Känns konstigt att jag haft mitt sista lov nu. Tillbringade slutet av veckan i Tännäs med syskonen Hjelm, Matti och Helene kom också upp och hälsade på. Lärde mig dricka öl, kastade pil, vann på monopol, tog en fika på Loftet och hade det bra. Är nu tillbaka i stan igen, känns helt okej. Är bara så satans trött hela dagarna, måste vara sjuk eller något.

Har haft Nicke hos mig från igår, ska snart på bio.

Är det meningen att man ska lida mer av den andres problem än vad han själv gör.

Påsklov

Påsklovet har snart tagit ut sin hälft, har hunnit med en massa olika saker. För att förklara på ett snabbt sätt - festade torsdagen och fredagen. I torsdags var vi bara ett par stycken, men lika kul hade jag ändå. Hamnade till slut på Svegskrogen. Under fredagen kom vi lite längre, Lofsdalen på Trapper. Hade riktigt skoj! På lördag morgon packade jag och älskling skotern och for till Ryflovallen [ en av våra stugor vid fjället ] där resten av familjen var. Åt massa gott, spelade spel, åkte bandvagn (!), tolkade på slalomskidor efter skotern. Övernattade. Solade och hade det allmänt gott. På söndag kväll fick jag och Nicke ett ryck och städade och möblerade om hans hus, bytte gardiner och ändrade tavlor. Resultatet blev kanon. Igår var ett skön dag, lagade mat och tog det lugnt. Spelade spel och kastade pil, somnade framför en film.
Åkte till Lofsdalen idag med mamma och syrran, åkte snowboard, och idag var det skitskoj. Längtar redan tills nästa vinter, perioden är ju snart över. Men först vill jag ha sommar.

City days


Tidigt i fredags morse så åkte jag och Nicke till Stockholm. Gjorde första stoppet i Uppsala på flera affärer, bland annat IKEA. Handlade massa glas, djus, blomma och en vas. Samt lite grejjer till Nickes hus. For vidare, och svängde in i Borkaby Outlet. Kändes förjävligt att se en massa märkeskläder för halva priset, men ändå inget som jag ville ha. Kom fram till vårt hotell som låg på en båt - Rygerfjord. Checkade in och klev in i ett väldigt litet rum där sängen tog upp ytan. Badrummet, om man får kalla det så hade dusch, trots att den var på en kvadrat. Det var ett jätte mysigt rum, man fick verkligen den där båthyttskänslan. Tog igen oss lite efter körningen, innan vi gick ut på stan [ vi bodde på Söder alldeles intill Centralbron så vi befann oss mitt i smeten ] och vandrade längs Gamla stan. Ah, jag älskar de gatorna, gränderna, de små mystiska butikerna och känslan man får av att gå där. Till min glädje så fascinerades Nicke lika hårt av husen och allt därtill lika mycket som jag.
Åt mat på ett ställe vid Hötorget. Gick sen genom slottet. Jag och Nicke tänker verkligen exakt lika, så skönt. Köpte med oss några öl från Systemet och gick in på vår lilla hytt. Satt ute i baren en stund också, och insåg att det var en konstig blandning av folk. Vi var nog de enda svenskarna. Ställde klockan och vaknade runt åtta, gick upp och åt frukostbuffé innan vi gjorde oss redo för shopping. Nicke klarade dagen klockrent, trots alla tjejiga affärer, så var han ett bra smakråd vid varje köp. Hittade ett par jeans och tre tröjor. Några tusenlappar senare så gick vi mest runt och tittade, åt på Pizza Hut tills nära spygränsen. Kände oss till slut nöjda och packade bilen och for hemåt.

Nu sitter jag med mamma på sjukhuset, hon jobbar. Köpte fika och åkte hit, tände lite ljus och hade det mysigt. Ska snart åka hem till katterna och lägga mig framför en film, blir tidiga bussen till Östersund imorrn.

Weekend


Jag och Nicke åkte hem till mig på fredagen och åt middag, hängde där hemma några timmar innan det var dags att åka till Sveg. Hyrde två filmer, sen kom Sandra, Helene och Ida. Resten av kvällen var det mest bara mys. Jobbade hela lördagen lång. Drack cider med Linn & Anders sen, drog på Svegskrogen. Hade pantertanterna vid bordet intill oss. [ Ibland tror jag att mognadsprocessen mellan 14 och 48 inte kommit till alla ] Trevlig kväll.

Idag är det 11 seriösa månader.

Vad mycket folk det är som går bakom ryggen på andra.