Hede byragg.

En promenad på morgonen efter frukosten, och mjukglass i solen.
Senare under dagen for Lotta & jag mot Hede för att hälsa på Emma.
Cruisade runt på byn där och kollade in affärer som jag aldrig någonsin sett förut.
Visste bland annat inte att de sålde kläder där, hehe.
Lagade någon kycklingblandning & glass till efterrätt.
Kikade lite på kort, och avverkade en film.
En massa prat senare åkte vi hemåt igen - en kväll med kvalitetstid.


Wow, what a night!

Det blev lite ändrade planer, Emma for till skalet & jag knackade på hos ett gäng grabbar jag inte kände speciellt bra. Lukas, Mike och Thomas - bra grabbar. Satt på balkongen med någon cider, innan vi drog oss inåt till alla dessa kortspel som bara gör en full snabbt - inte bra. Vi var nog 10 st personer som mest under kvällens gång, och alla människor var störtsköna. Tequilarace, shottar ur is-koppar och allt vad det var. Vattenpipan fyllde lägenheten med jordgubbsdoft. Jag hade jätte roligt! Det var värt att gå upp och jobba klockan nio.

Nu har jag mina två lediga dagar, som jag längtat efter dem. Får ta och njuta ordentligt innan jag går på mitt nio dagars pass, med bara kvällstider. Det är bara att bita i det sura äpplet. Solen skiner & jag väntar in Lotta. Ikväll åker jag till Hede och hälsar på Emma, henne får man inte nog av.

Baileys night tonight.



Jag och Emma H ska hem till några jobbar-kompisar och dricka shotts ikväll.
Det är roligt när man känner att man lärt känna nya människor utan någon ansträngning.
Vi blir inte så många, utan mest bara för skojs skull. Det är ju lördag.

Jag börjar komma ifrån mina måsten, då ett av dem har varit att jag inte velat visa mig ute bland folk osminkad. Har inte funnits en tanke på det. No way. Numera kan jag komma på mig själv mitt på dagen och inse att jag inte har kletat på mig något alls. Vilken personlig befrielse.

Snart är det fullt.

Jag och Nicke planerade så mycket som att inte göra något alls ikväll. Lagade mat och bänkade oss i soffan framför en film, Wild Hogs. Sevärd, rätt kul att se Travolta i en mindre seriös film. Lite småstolt över att jag inte somnade, inte ens slumrade. En påse chips och dipp på det här sen är kvällen fulländad.

Jag har insett att jag är en samlare som inte kan kasta ett dyft, spelar ingen roll om det handlar om matteboken från fjärde klass eller linnet som jag växte ur för tre år sedan. Det gör ont att göra sig av med något, eftersom att det i sig bär med sig något. Jobbigt. Får inte plats med fler saker snart. Varje gång jag säger att nu ska jag minsann rensa ur rummet, så slutar det att jag får ihop en papperskasse med gamla kvitton, kataloger och uppbrunna ljus.

Klarvaken.

Vaknade imorse, kvart i åtta. Femton minuter innan jag ska vara inloggad på jobbet. Arg och sur på Nicke för att jag var bombsäker på att han slagit av alarmet i sömnen. Han låg ytterst. Stressade & glömde till och med att borsta tänderna. Ingen frukost hann jag med heller. Hade vaknat flera gånger tidigt på morgonen och kastat ut katterna, de hade krig i vardagsrummet. Det var min början på dagen.

Fåordig.

Jag har badat jacuzzi med Ida & Helene.
Jag har varit på Grand Prix med Lotta & Thomas - många bra sångröster.
Jag har varit på en busstripp till Östersund och skyndat genom affärerna.
Jag har blivit bjuden på mat i Herrö - nästa gång, jag lovar, då ska jag stå vid spisen.
Jag har varit hemma i byn, promenerat på isen med mamma.
Jag har fått rosor av Nicke. Röda.
Jag har fyndat en fin tröja på Tradera för 27 kr inkl. frakt. [dessutom beroende av sidan]
Jag har jobbat.


Ni får ursäkta mig för att jag skriver så lite,
har bara varit så enormt fattig på tid.
Och kanske lite vilja.

Sommarväder!

Känner mig lite deprimerad över att vara inomhus en sådan här dag. Gjorde det bästa av situationen och mötte upp Helene, köpte glass och satte oss i solen. Träffade Lotta & Thomas en sväng med, som skulle ut på en skotertur. Hade inte alls velat följa..

Avhugget.

Helgen var himla rolig! Det var länge sen jag tog en tvådagars nu, och jag vet varför.
Trött blir man, speciellt när man ska upp och jobba klockan åtta.
Trapper med gänget på fredagen & Folkan med Emma på lördagen.
Lyckat rakt igenom.

Varit hemma i Härdal.
Brädåkning med Sanna i tisdags.
Träffat Lotta.

Nu jobbar jag veckan ut.
Och jag känner mig osocial, hinner inte mer än sova med Nicke & säga hej till tjejerna.



05.00 - alldeles för tidigt.

Nicke for på jobbet strax före fem, och jag kunde inte vara mera nöjd över att jag fick somna om. Det är det skönaste som finns, att man får stanna kvar medan någon annan måste stiga upp. Då kan man njuta ännu mera. Precis när jag slocknat ringer Nicke och har fått punka på bilen, jag måste upp och skjutsa honom på jobbet istället. Sedan dess har jag varit vaken, inte ens någon mening med att lägga sig igen. Börjar jobba kl åtta.

Då var det påsk då.

Jag & Helene tog det på allvar och begav oss ut i skogen för att hämta påskris. For på Ica och köpte vas & fjädrar och sen hem och pyntade vardagsrummet. Har ett undangömt ägg där hemma, som vi for se om Nicke hittar, haha.


I ain't working today.

Vilket är skönt, jätte skönt. Vaknade halv nio, och det var helt tyst & lugnt i huset. Frukost med mig själv, kikade på en film innan jag tog tag i mitt rum som just nu inte bara är äckligt, utan värre. Rummet ligger på övervåningen längst bort dit all värme åker, vilket innebär att jag oftast har fyra st katter där inne. Hårigt. Kastade ut sängkläderna, och det är nog bäst att de ligger där hela dagen.

I måndags kom Thomas & Lotta hem till mig och badade, länge länge låg vi där ute. En och en halv timma skulle nog jag gissa på. Skönt om inte annat.

Ska strax åka till Sveg & ta en fika med lillhjelmen på nyan. Köpa blommor till mormors grav, samt påskgodis. Har lovat att skicka ett litet paket med lösgodis till Sandra, som saknar det svenska godiset, haha.


Lördagsfesten.

63381-515

Bara bra.

+ Min babe, Nicke kom till jobbet med en chokladbit
+ Vädret är inte speciellt fint, vilket gör att det känns bättre att jobba
+ Klockan är redan två, tre timmar har passerat

Klackarna i taket

En bra början på dagen är när man vaknar 5 min innan det tjutande alarmet, känner sig pigg som en solstråle [ bortsett från mitt mindre roliga morgonhumör ] trots utgång kvällen innan. Jag hade verkligen hur kul som helst igår! Jag, Ida, Helene A, hennes syrra Marie, Lotta, Paulina, Matti & Broberg. Helene hade till och med ordnat vinglas den här gången, förra festen var det vin i så kallade mjölkglas. Det smakar inte lika bra, på något lustigt sätt. Vildsvinsvinet är faktiskt gott för den lilla summan.

På mysen var det drag, mycket folk och framför allt bra musik. Dansade och alla var glada, är så kär i mina tjejer. Sandra saknas dock. Alla har vi våra roller och alla bidrar vi med olika karaktärer, och det märks när någon inte är med. Sandra är ju den som tror hon hinner träffa alla på en och samma kväll, och då den som flänger mest från plats till plats, samt den som välter flest vinglas, eller? : ) Iofs stod Ida för den delen igår, haha. Borde nog inte gå in så mycket på det interna. Gick hela vägen till Nilsvallen i mina klackar, vilket resulterar i träningsvärk idag. Några bilder togs så klart, de kommer ikväll.