27 juli

Oj, ja sedan jag skrev sist den 16 juli så har jag ju hunnit med en hel del. Förutom jobbat, så har jag träffat vännerna, varit på Härdalsyran, åkt på loppisturer med mamma, åkt fyrhjuling ut till Ryflon, besökt Njupeskär (Sveriges högsta vattenfall) och en massa annat! 
 
Igår bokade jag, mamma, pappa och Sanna en resa till Budapest/Ungern, från den 12-15 augusti, det ska bli mysigt! Även fast den här sommaren har haft urdåligt väder, så tycker jag att jag har haft mycket roliga saker för mig ändå.. Ser fram emot augusti, då jag är helt ledig. Jobbar mina sista fyra dagar nu, sen har jag gjort mitt för den här sommaren!
 
'
 

16 juli

Idag är jag ledig! Ligger i sängen, Nicke skulle ordna med någon frukost och jag fick inte gå upp och tjuvkika. Jag har jobbat hela helgen, och där emellan har jag mest bara varit med Nicke. Cyklade en tur, sett på film och tagit det lugnt. Ikväll ska vi gå och titta på bykampen, en tävling i Härdal där alla byar möts i en massa konstiga utmaningar. Det brukar locka en stor publik! 

13 juli

Imorse bokade jag & Nicke en resa till Spanien!
17-24 augusti, en vecka med sol och värme!
 
 

12 juli

Detta har varit min enda lediga dag den här veckan.. Så jag tog med mig morfar till cafét i Härjeåsjön, sådant där som är så värdefullt. Sen hälsade jag på hemma hos Lotta en stund, och svängde sen förbi hos Sandra. I måndags kväll så åkte jag, Sandra, Helene, Helene och Ida till Regnsjön och myste. Har delat ett par flaskor vin med mamma, och sen mest bara jobbat..
 
Jag trivs bra på jobbet, får ta blodprover och vara med om det ska göras något speciellt. Känns bra när man utvecklas och får bli bättre.. Annars uppskattar jag att få sitta på sängkanten och prata med en pigg 101-årig dam, eller prata liftarresor ned till Italien med en annan gubbe..
 
Morfar.
 
 

8 juli

Här blir det inte så mycket skrivet.. Jag har haft fullt upp med att umgås med folk den senaste tiden, samt jobbat. Förra helgen så var vi ju som sagt på kalas i Herrö, som var väldigt fint arrangerat och roligt. Sen dess har jag hunnit med en heldag med shopping i Sundsvall tillsammans med Sanna, hälsat på i Herrö, hängt med mina tjejer i Sveg.. Det har ju varit Björnfesten ihelgen, så vi hade förfest hos oss med grillning i fredags, innan vi gick ut på Storön. Igår hängde vi hemma hos Helene innan vi drog ut igen. I och med att man hela tiden har nått för sig, så går tiden så förbaskat snabbt! Har redan varit hemma i en månad.