4 september

Sista biten av veckan som jag spenderade hemma var bra, det blev bland annat ett besök på Storön. Sen på söndagen så var det dags att bege sig av, det fick bli båten då jag hade så mycket packning. Mötte upp Andrea precis vid hamnen, så det blev en lyckad resa, det är roligare när man har sällskap. Tiden gick snabbt! 
 
Så igår förmiddag kom jag fram, hann bara hem och släppa av all packning innan vi hade vår första lektion, som var snabbt överstökad. Den här första veckan är en riktig mjukstart. Daniel kom hit igår på förmiddagen, och han fick verkligen jobba, haha. Han fick nämligen hoppa in som mekaniker, då det tydligen är stopp i något av rören till handfatet, och det var inget fel i vattenlåset, så det blir till att ta hit en rörmokare då. Krångel.. Vi tog sen en öl i gamla stan, innan vi mötte upp Andrea, Philipp och Jared för en middag på Dada's. 
 
Är ledig idag, vilket känns bra, så man hinner organisera allting. Ska strax möta upp Daniel, för att strosa runt på stan lite. Göra lite ärenden, bland annat skaffa ett nytt medlemskap på gymmet. Igen.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback