Vår vecka på Korfu

Jag har aldrig varit med om ett sådant strålande väder! Solen har inte svikit oss en dag, klarblå himmel och stekande hetta. Det är sällan jag ligger i skuggan, men under den här veckan så har jag varit tvungen att vila lite emellanåt, för att inte helt tuppa av.

Vi åkte på två båtturer, varav den ena tog oss till södra delen av ön. Där fick vi strosa runt i byn, stannade längs vägen och badade i havet, som inte var så särskilt kallt. Helt otroligt vilket fint vatten. Den andra turen tog oss till två andra öar, Paxos och Antipaxos. Åkte in i grottor, tittade på lyxbåtar och dinglade med fötterna längs relingen. Där fick vi också bada direkt från båten. Vi har svalkat oss med många öl & mojitos, ätit oss mätta på tzatsiki & gyros och annat gott. Åt den godaste chokladkakan någonsin med det antydande namnet Devil's cake, sjukt god.

Vi har latat oss vid poolen, flytit omkring på luftmadrasser. Läst böcker, spelat kort och lyssnat på musik. Åkte in till stan en dag och var med på en intressant guidad tur, irrade omkring bland trånga gränder och massa affärer. Handlat lite små ting.

Vi kör en bildbomb;


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback