En mysig kväll.

Vi hade bara en lektion idag, Intercultural Relations, som är ganska givande. Det ger oss förståelse kring varför folket ibland är så inåtvända och otrevliga, då det inte var så himla länge sedan som dom blev bestraffade om dom drog åt sig för mycket uppmärksamhet. Jag har lagt märke till mycket med det lettiska folket den senaste veckan, dom flyttar sig inte om du möter dem på gatan, utan dom går rakt in i dig. Jag vet inte hur många ggr jag sprungit ihop med gamla envisa damer. Man försöker dra in rumpan, men inte dem inte. Ska du ut ur spårvagnen så hinner du knappt ut innan folket prejar in dig i vagnen igen. Dom är dessutom mycket långsamma, ska du få något gjort så måste du bli arg och tjatig innan dom faktiskt reder ut saken.

I dag spenderade vi många timmar på anatomicentret, vände och vred på nyckelbenet, skulderbladet och benen i armarna. Sedan åkte vi och köpte två flaskor rödvin och en inflyttningsblomma till Andrea & Laila, som bjöd mig och Marte Stine på tacos idag. Gott med något hemlagat för en gångs skull! Dom bodde jätte fint. Det åts chokladbakelser till efterrätt. Vi hade en kanonbra kväll med mycket prat. Sen när tröttheten blev alltför påtaglig så beställde vi en Lady's taxi. Det är då garanterat att det är en tjej som kör dig, och hon ringer dig när hon på plats, så att du kan komma ut. Billigt är det också. Och tryggt. Mycket är korrupt här. Fick höra att en vi känner blev inkastad in i en polisbil för några dagar sedan, av poliser, där dom sedan tog hans pengar.

Lite bilder från dagen..


Philip och Marte Stine.


André.


Karin. [ lägg märke till personen i glasskåpet ]



Alla har fullt upp.


Pennor och ben.


Hemma hos Andrea och Laila.


Laila.


Choklad!

Kommentarer
Postat av: Emma

Vad härligt att ni fått flytta in i lägenheten och att ni trivs bra! Clavicula heter nyckelbenet på latin va? vi håller också på med en anatomi/fysiolgi kurs nu, inte alls så omfattande som jag antar att ni läser, men latinska namnet på några kroppsdelar ska vi iaf lära oss ;) Puss vännen


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback