En tur till Dalarna.

Jag, Cattis och Soffa bestämde oss för att göra något av lördagen. Vi visste inte riktigt vad det skulle vara, men vi for ner mot Orsa och det slutade med att vi hamnade på björnparken. Det var riktigt trevligt, andfådda som bara den innan man nådde toppen av berget. Dom har ju fått in isbjörnar nu, så det var kul att se. Fast björnungarna är nog favoriten. Det blev glass & kaffe på McDonalds innan vi for hemåt igen.


Kommentarer
Postat av: Paulina

Kul med spontanitet! Isbjörn, hmm. Min etologi/djurskydds-hjärntvättade skalle tycker inte att det är en bra idé :P Men men, hoppas ni såg fina björnar =)



Jo. Man står där vid en hel hög med urvuxna, slitna tröjor som aldrig används men de "är bra att ha". Samma med kalsongerna. "Att ha på jobbet". Gah, han har ju mer än han använder! Som den där metallstången som legat i förrådet sedan vi flyttade ihop som ingen vet vad det är. Jag sade att vi kunde kasta den för att vi har inte använt den hittills och vet ju inte vad den ska vara till ens. Men han gnällde lite över att "den kanske behövs sen". Till slut kastades den ändå, men det var inte lätt! Vi kanske får bilda stödgrupp :P


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback