Split / Kroatien

Akte nattag anda fran Venedig, var tvugna att byta i Zagreb. Resan darefter var bland de finaste hittills, jatte fina vyer. Blev dock vackt 7 ggr under nattens gang, pass & biljetter skulle fram, men den sista gangen var det konduktoren som skulle bjuda pa kaffe. Sedan var det ratt svart att somna om.

Vi har nu palmer, hav och strander. Bor i en liten lagenhet mitt i centrum, med bara ett kvarter ner till vattnet. Kan inte bli battre denna gang. Har bokat in oss for tva natter, aker sedan ut mot en av de Kroatiska oarna intill. Dar blir vi nog tre natter. Det vi tankt oss nu ar mest bara att sola sola sola. Dessutom njuta av att antligen kommit till ett billigt land. Venedig var verkligen haftigt att besoka, men tusan vad dom kunde ta betalt. Satte oss pa ett stalle for att bara kopa en dricka eller ol, men andrade oss ganska kvickt nar vi sag priserna. En helt vanlig Heineken skulle ga pa 120 spann, coca cola for 80 och en kaffe for 70. Reste oss upp och gick. Det var inget for varan budget.

Kommentarer
Postat av: Ida

Du får mig att vilja se ännu mera av världen :) Hur lång tid är det kvar nu? Ta hand om er..

2007-10-05 @ 22:14:44
Postat av: Helene

Ja samma här, man blir inspirerad! =) Läste om dig i tidningen idag! Roligt att du blir uppmärksammad i lokala medier! ;) Ta hand om er! Pusspuss


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback