Mykonos, Grekland

Vi har fortsatt var oluff och kommit till Mykonos. Sags vara Greklands Venedig, och det kan nog stamma. Manga grander aven har. Haffade oss en av alla skrikande galningar som tappert forsoker hitta gaster vid hamnen dar baten slappte av oss. Bor nu i ett rum med varsinna dubbelsangar, sover dock bast nar vi far dela, haha. Men, det ligger vid ett mysigt kvarter, lagomt gangavstand till det mesta. Vi stannar har tre natter.

Igar var vi ute pa aventyr, pa forra on Santorini. Akte bat ut till en aktiv vulkan, men som hade sitt senaste utbrott pa 1950 talet. Det var haftigt, man kunde lagga handen under vissa stenar dar het anga/gas vallde ut. Fick sen aka vidare for att bada i heta kallor. Som pa nagot vis varmdes upp av vulkanen, antog vi. Dock var vi tvungna att hoppa i fran baten, och sen simma i det kalla for att komma till det varma. Inte sa hett som vi hade forvantat oss, mera flackvis.Vattnet var brunt, just for att det var nagon speciell lera just dar. Men det var kul.

Har pa Mykonos verkar allt vara svindyrt, det hade vi inte en aning om. Mat gar pa en hundring, klader ar aven uppe i skyhoga priser. Hoppas pa billig shopping i Aten.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback