God jul!

Klockan är lite över tolv - det är julafton! Det är en speciell dag, hur gammal man än är, så går det inte att neka till. Visst, inte samma pirrande känsla i magen men mysigt är det. Idag fikade jag hemma hos svärföräldrarna tillsammans med Nicke & ordnade sista julklappen. Har skjutsat lite på morfar, vilket nästan blir varje dag, då han bestämt sig för att sluta köra bil efter att nästan kört på en tant inne i byn. Bra val tyckte vi alla.

Gjorde Pannacotta nu ikväll, med pepparkakssmak. Det här gelatinet är lite snuskigt egentligen, medlet som gör att konsistensen blir som pudding eller gelé. Det finns ju nästan i allt sorts godis, men just i det där pulverformatet med förpackningen där det klart och tydligt står att det är framställt med hjälp av gris ( grisens hud till och med ), så känns det lite äckligt.

Har två paket kvar att slå in, får göra det i morgon bitti, för nu ska jag sova. Nicke kommer på förmiddagen, så får vi ge varandra presenterna då. Vanligtvis brukar ha komma hit på kvällen, och stanna kvar. Men i år ville även han kunna dricka öl till maten hos sin familj, och det tycker jag att han ska.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback