Betraktelser på Ica

Vi hade en diskussion om våra kära stammisar idag, dom är ju för härliga. Man vet precis vad dom kommer att säga innan dom ens öppnat munnen, hur dom kommer att lägga upp varorna och vilken sorts ost det är dom köper. Vad det är fort sorts snus och hur många dosor. Exakt hur dom kommer öppna plånboken och låta en gräva efter den där lilla femtio öringen, eller det där Ica kortet. Sen därefter bli betraktad, för att vara helt säker på om bonusen verkligen gått in. (och kanske även en liten pik om att våra maskiner borde bytas ut) Sedan hur dom i sista slutspurten kommer på att dom glömt att ta en påse. Man vet i förväg vilken sorts lott dom kommer att köpa, vad dom vill ha för vinstpengarna; guldpengar eller femmanlotter osv.

Det finns diverse kunder med alla möjliga egenheter. Dom är lite tvära för att man råkat slå in fel typ av äpple, kommer tillbaka och kräver den där mellanskillnaden på oftast en eller två kronor. Men visst, rätt ska vara rätt. Kunder som alltid stressar upp sina varor och nästan får panik för att dom inte hinner med, eller försöker vara snälla och vänder exakt alla streckkoder åt det motsatta hållet. Men tanken är ju god.

Sen har vi dom här kunderna som alltid ger en komplimanger, och undrar hur man kan se så glad ut efter att ha suttit i kassan i flera timmar. Dom gillar jag starkt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback