Stadium marknad

Akte till en stor marknad igar vid ett stadium, det var stand overallt. Det var i tva rader runt hela byggnaden, sa det var en hel del att titta pa. Och handla, det ar ju sa billigt med. Vandrade runt dar nagra timmar innan jag tog bussen tillbaka, lunchade och for hem. Gick sen pa en promenad. Middag; pasta & pastasas, haha. Ska vi tippa pa den 25 gangen? Inte mycket till varation har ; )

Var uppe strax fore sex idag, det ar fortfarande kolsvart ute. Gillar att vara vaken da, kanns bra. Kanns som hemma om man bortser fran palmerna, hehe. Nu har de borjat packa i familjen, imorrn aker dem. Tror inte att de far nagon present imorrn, utan ordnar sa att de hittar dem nar de kommer hem istallet. Har kopt ett hawaiianskt album som jag ska framkalla bilder till. Pa mig & pa platser hemifran. Sen nagra blommor pa det borde val vara okej?  Dags for frukost nu.

Kommentarer
Postat av: M i n d i

Alltid lika roligt att kika in på din sida och drömma sig bort en stund. Du tar verkligen underbara bilder. Jätte kul att se och läsa här.

Kram
M I N D I


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback