De här hundarna

Varje morgon går jag med hundarna, Elvis & Bear, och de är verkligen inte mina favoriter. Korta, knubbiga och hetsiga. De är goa på sina sätt, ser rätt roliga ut med de svingande rumporna med avklippa svansar. När man är ute så skäller de på alla djur, luktar och pissar på varenda stolpe och vattenstation. Lyssnar inte på vad man säger heller. Gillade dem inte mera när en av dem pissade på draperierna inne på mitt rum..

Igår for de gamla damerna tillbaka till den stora ön, så nu är det jag & Lucy igen. På förmiddagen igår så åkte vi till en ställe Buzze's eller vad det hette, och åt lunch. Åkte och kikade på huset där Lucy bodde förut, det ligger inne på en militärbas. Så hon har ett speciellt leg för att ta sig in där. Det var ett häftigt ställe, alla som bodde där inne jobbade inom det militära, eller hade fru/man inom det. Egna affärer osv, där man inte betalade någon skatt [ ?! ] Orättvist. På kvällen så gick jag och tittade på en film, Man of the Year. Ganska okej, men ingen höjdare.

Idag har jag varit på stranden, och nu är vi alla fixade inför en middag hemma hos en kvinna vid namn Elsie. Bor i ett lyxhus, ska bli intressant att se hur det ser ut där. Mongolisk mat, gott.                                                        

63381-374
Lucy! Hon ser så bra ut för sin ålder, och det vet hon om : )

63381-373
Gårdagens solnedgång från Waikiki.

63381-372
Marion & jag på restaurangen igår. [ jag ser lite bitter ut ]

Kommentarer
Postat av: Tammy

Snygg ny design! Fast jag måste erkänna att jag gillade den gamla mer ;)
Hur känns det nu att snart åka, Är du nervös?
kram!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback