Dessa människor


Många gånger undrar jag hur människor är funtade, vi måste ju vara den mest råa och egoistiska arten som rör sig på jorden. Att vi ens har mage att kalla djur rovdjur, vad är inte vi då? Blev verkligen arg av en film vi såg på under religionslektionen idag. Den handlade om ett gift som man sprutade ut över Vietnamns skogar under 70-talet för att få alla löv att ramla av träden, för att lättare kunna se varandra under kriget. Man undrar vad det är för idioter som slagit sina skallar ihop en sådan gång. [ By the way, varför inte låta alla löv sitta kvar så ser ingen av sidorna varandra istället ] I vilket fall så har detta lett till katastrof. Man filmade de människorna som bor i dessa områden där giften fortfarande finns kvar, både nedgrävt och utspritt i all växtlighet - de ser ut som rena rama odjur. Små bebisar som har fyrkantiga huvuden, ögon som tennisbollar, knölar över allt på kroppen, förlamning, förvridna kroppsdelar och andra helt otroliga saker. Så man tycker ju att det borde komma en lösning på det här NU. Nej då, statarna vill få det bevisat först innan de ger ut några hjälpande pengasummor. En hop missbildade människor i exakt dessa områden där giftbesprutningen skedde, är inte det tydligt nog? Got damn it världen, vart är vi på väg.

På tal om personer som freakat ur; såg en dokumentär om sekter. Lika där, nästan så att man vill rymma från människosläktet en stund i hopp om bättre tider. En grupp var helt besatta av någon amerikansk serie som gick för några år sedan, och nu har de skapat en sekt utifrån den. Helt övertygade om att de nu lever vidare med deras själar. De betedde sig som några rymlingar från dårhuset, och de var helt seriösa. Från topp till tå.

Har varit lite av en enstöring den här veckan, antar att jag inte är ensam om det. Känns som om man är begravd av skolarbeten upp till öronen. Har mest suttit i lägenheten och inbillat mig att jag pluggat, då jag inte gjort det. [ inbillningen har nog tagit upp den största tiden]

Kommentarer
Postat av: Sanna

Tacktack :)
Håller förresten med om människosläktet, vi är hemska. Tänker aldrig ett steg längre, förstör jorden och tar inte ens ansvar att fixa upp röran vi ställt till med.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback