Umgänge

Lagade pizza & snackade en massa skit med tjejerna i torsdags. Det var ett riktigt oväder, åskade och blixtrade. Jag tycker att det är både mysigt och obehagligt. Det dumma var att strömmen gick precis när vi skulle börja med matlagningen, men som tur var dröjde det inte så länge innan den var tillbaka.

Jag, Cattis och Sandra firade Cattis 19 års dag i fredags. Drack lite cider och vin innan vi gick ut och åt middag. Gick hem igen och tog några glas till, roade oss med charader, och det är väl en av de gånger då man ser som värst ut. Det var allt från rappare och nakna kameler till fiskar i naveln. Skoj var det i alla fall.

Igår blev det en par-resa till Borlänge. Jag & Nicke och Helena & Rydan. Hade tänkt oss Leksand sommarland men med tanke på regnet så blev det innebad istället. Lika kul var det! Åkte vattenrutschbanor så man blev alldeles öm i kroppen. Travade in på en Kinarestaurang på vägen hem, satte oss och fick menyer och var nära till att beställa. Veliga som vi var hela dagen så ångrade vi oss, priserna var rätt höga och inget lockade oss. Så vi reste på oss och tänkte smita där ifrån utan att någon la märke till det, men Rydan snubblade över servitrisen, tur nog var vi andra redan ute. Blev trerätters Thaimiddag hemma i Sveg istället, som faktiskt var billigare.

Ska på auktion med mamma idag, får se om det går att ropa in något roligt. Sa förut att vi har lessnat på gubben som Nicke hyr hus av. Så för några dagar sen var vi och tittade på ett litet mysigt hus som är till salu i Nilsvallen. Ligger nära till allt annat, men samtidigt nära en sjö & skog. Kunde bara titta in i fönstren, men imorrn kl 11 ska vi gå husesyn. Hoppas vi har tur och får det, priset var jätte bra.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback