Resa bokad!

Den 14 maj åker jag och Nicke till Sousse, Tunisien och blir borta 8 dagar. Ska bo på ett fyrstjärnigt hotell med stranden som granne, precis på andra sidan vägen. Skulle vädret bli dåligt så finns det både pool och jacuzzi inomhus. Nu känns det bra, när man har något att se fram emot.






Kommentarer
Postat av: sandra

Åh, vad härligt. Grattis, eller vad man säger :)

2008-04-14 @ 18:44:13
Postat av: Emma

Åhh vad härligt!! I Sousse var ju jag & Joel också, 2005! men du... vad heter erat hotell? det ser nämligen ut väldigt mkt som det vi bodde på... men vad hette det nu då? minns inte.. nåt med "sun" kanske? fast det är nog inte samma ändå.. poolen ser annorlunda ut. haha, roligt om det hade varit lika :) Hur är allt annars då vännen? PUSS

Postat av: Kristina

Hej Petra, skoj att se att ni bokat resa till varmare breddgrader! Lyckos er. Ja visst var linnet fränt? ja det går att beställa, eller gick, nu är de flesta storlekarna slut, de fanns med i den nya H&M katalogen också, men jag hoppas de får in fler linnen.. Kollade i sthlm efter den nu i veckan men kunde inte hitta dem ngn stans. =)

2008-04-15 @ 17:42:09
URL: http://dike.blogg.se
Postat av: Linda

Kul! Den 27 maj åker jag, Hanna och Molly också till Sousse i Tunisien. Inte samma hotell dock, men ändå... Hoppas på värme och sol, eller hur?!

2008-04-16 @ 09:35:34
URL: http://lindaandersson.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback