29 augusti

Onsdag idag, en halv vecka kvar innan avfärd mot öst.. Umgåts med lillasyster, det blir många besök på Nyan. Träffade Helene A igår över en mysig fika, sen både Helene A och Cattis idag. Har annars mest pysslat på hemma, lagat mat tills familjen kommit hem. Nicke är ute på jobb och kommer tillbaka imorrn. Tagit promenader med mamma på kvällarna. Det är väl dags att leta fram resväskorna igen.. Batterierna är laddade i alla fall, och jag känner ett sug efter att gräva ner mig i böckerna. 
 



Sorg och orättvisa

I tisdags hände något helt fruktansvärt i byn. En liten flicka, som snart skulle fylla 12 år, miste livet. Detta på grund av ren jävla idioti. Jag blir så förbannad, ledsen och förtvivlad när jag tänker på hela händelsen. Man börjar verkligen fundera på hur livet är tänkt att vara, när det finns sådana sjuka orättvisor omkring oss. Varför ska oskyldiga små liv behöva drabbas. 
 

La Marina 2012

Jag och Nicke har nyss kommit hem från en vecka i La Marina, Spanien. Han hade aldrig varit i huset innan, så det kändes som att det var dags nu. Vi hyrde bil, så vi kunde åka hur vi ville. Vädret var stekande hett hela veckan, 35 grader varmt i skuggan, och 30 grader i poolen. Vi tog det mest bara lugnt, läste böcker, solade & badade. Vi hade semester, helt enkelt.
 
 
 
 

Budapest 2012

Jag, Sanna, mamma och pappa spenderade fyra dagar i Budapest/Ungern.. Känns som om vi hann göra hela staden, besökte alla fina byggnader och historiska platser. Badade på ett av stadens alla badhus, åt och drack gott. Jag kan verkligen ge Budapest ett högt betyg, och kan rekommendera alla som inte varit där att absolut åka dit. 
 
Nu använder jag tyvärr samma bilder som på Instagram, så dom som följer mig där har redan sett allt.. Men det är enklast så.
 
 
 

26 augusti

Sedan jag skrev sist så har det verkligen varit fullt upp.. Vet inte riktigt vart jag ska börja. Tror jag lägger upp lite bilder istället.. 
 
Nu är det bara en vecka kvar tills skolan börjar, och det ska bli jätteskoj att komma igång med sjätte terminen. Jag är laddad inför att börja läsa igen, och träffa alla vänner och det som hör till. Det är som alla andra gånger svårt att just åka, men väl där så flyter allt på som vanligt igen. Jag har inte bokat någon resa ännu, tänkte vänta tills schemat kommer ut i veckan, men det blir nog båt. Har ju en hel del packning när man varit hemma så länge. 

 

9 augusti

Sedan jag jobbade min sista dag så har jag bara haft fina dagar.. Tillbringade ett dygn i Rättvik med Nickes familj, på Classic car week. Åkte sen vidare för att vara tre dagar i Tännäs med Nicke, varav en heldag i Röros. Vi strosade omrking i stan, besökte museum och gick på guidad tur i gruvan.
 
Hunnit tillbringa lite tid i både Orrmo, Strömvallen och Ryflon, väldigt skönt. I söndags åkte jag och Ida till stan för att hälsa på våran Sandra, lagade mat och gick på bio. Jättemysigt! I tisdags åkte jag, mamma och Sanna till Sundsvall på en shoppingtur. Bra dagar!