Tre dagar i Sthlm

I måndags tog jag & Helene tåget till Stockholm för att hälsa på Cattis och Josse. Gick upp tidigt tidigt och var framme kl nio inne i stan. Donkenfrukost och sen gav vi oss på affärerna. Josse kom och mötte upp oss under förmiddagen. På kvällen blev det bio med Cattis också, The Holiday som är en sådan där film man blir glad i själen av. Se den!

Igår besökte vi Cattis på hennes skola och fick vara hårmodeller. Bruduppsättningar. Cattis gjorde mitt hår, och den tjejen har talang. Sjukt duktig. Det var kul att få se vart hon håller hus om dagarna & vilka hon har lärt känna. Följde med hem till lägenheten där sex brudar bor. En av dem var frisör, så både jag & Helene klippte av en bra bit av håret. Mera shopping innan vi drog oss tillbaka mot Rönninge för att slöa i soffan.

Imorse bakade vi scones, som inte riktigt blev som de skulle. Mest bara deg. Ska åka in mot stan lite senare, tåget hem avgår runt fyratiden. Det har varit tre mycket bra dagar, bra människor & bra inköp, hehe.

Jag och Helene har kommit underfund med att staden är stressig, man springer verkligen hela tiden. Dessutom slösar man så mycket tid på att åka och ta sig till ställen. Man måste gå med armbågarna först för att ta sig framåt, och folk gruffar åt varandra för att de vill komma först. Springer uppför rulltrapporna för att de tjänar 2 sek på det. Hemma är allt så himla simpelt.

Kommentarer
Postat av: nicke

he he, säger ju de... borta bra, men HEMMA bäst;)

Postat av: Emman

Ja! The Holiday är så himla bra :) man bara sitter och ler hela tiden + dregglar såklart, för Jude Law är ju omänskligt snygg :) speciellt i de där svarta glasögonen :) Ja, det är alltid kul att vara i sthlm ett tag, men sen är det skönt att komma hem igen, det är lite väl hektiskt. Ses nån dag? :) PussPuss

2007-02-14 @ 15:03:35
URL: http://irmeliin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback