Manlig hora

De två senaste dagarna har jag tillbringat i solen & på stranden. Förflyttade mig till en annan del av Waikikis långa strand som är uppdelad, för att komma undan de här konstiga människorna som hängde på Queens. Gick några timmar innan en kille kom fram och presenterade sig, pratade allmänt innan han slängde fram sitt kort med namn & nummer. " Call me if you want to have fun " Jag frågade vad han sysslade med och han sa att han var en manlig escort. En manlig hora, helt enkelt. Han sa att om jag ville ha roligt så skulle jag ringa honom, så skulle han roa mig. Han sa helt öppet och stolt att kvinnor betalar honom för att få umgås och ha skoj med honom. Ehh, okej, en puss på kinden senare var han borta & hans kompis kom. Han bad om ursäkt för hans beteende, och gick. Mystiska människor. Berättade för Pia sen när jag kom hem, hon tyckte det var roligt. Det var hon som berättade att de var manliga horor, vilket jag inte insåg då han berättade om sitt "yrke".

Hawaiis invånare är ena konstiga personer, man vet inte om man ska tycka att det är artiga eller snuskiga. Vet inte vad det är, men det är liksom speciella. Förvånas hela tiden av hur många uteliggare det finns här, går runt med varsina kundvagnar från Longs eller Foodland. Där i har de i princip hela sitt liv. Hemskt, man undrar hur de hamnat där.

Har bokat
Polynesian Culture Center tills på onsdag. En dag då man upplever alla möjliga kulturer på olika sätt, det är för en hel dag. Kvällen avslutas med en gigantisk show med dansare m.m Sägs vara något som man måste besöka om man är här på ön.

Kommentarer
Postat av: nicke

det såg häftigt ut det där polynesian grejen ;) kyss

2006-10-28 @ 06:22:10
Postat av: sandra

haha, wanna have greatfun? det ar tur att du far erbjudande fran lite alla mojliga hall.. :) saknar dig, puss

2006-10-28 @ 08:16:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback